Aktuality - archiv

K bezpečnosti potravin

Kontrola potravin ošetřených ionizujícím zářením prokázala porušení u 4 šarží instantních polévek ze 37 odebraných vzorků

více na stránkách zde

11. 01. 2022

Revize právního předpisu EU o poskytování informací o potravinách spotřebitelům

Evropská komise zahájila veřejnou konzultaci k revizi Nařízení (EU) 1169/2011

zde

více

07. 01. 2022

Stanovisko MZe ke způsobu dobrovolného označování „bez E“ nebo „bez přidaných E“

Stanovisko budou aplikovat SVS a SZPI vůči všem výrobkům uváděných na trh v České republice ke dni 1. 7. 2022

více na stránkách zde

06. 01. 2022

Zaujalo nás..

Odhalit falešný včelí med bude snazší. Výzkumníci z VÚRV a PřF UK vyvinuli metodu, jak odlišit specifické proteiny pravého medu od náhražek

více v článku zde

05. 01. 2022

Lidé více preferují tuzemské výrobky

Co prozradil výzkum o kvalitě potravin pro Státní zemědělský intervenční fond?

více na stránkách zde

30. 12. 2021

novinky

Stránek: 105, stránka: 1 ... 87 | 88 | 89 | 90 | 91 ... 105