Aktuality

K bezpečnosti potravin

Podívejte se na aktuální diskutovaná témata v EK v oblasti kontaminantů v potravinách – únor 2021

více na stránkách zde

16. 02. 2021

Zaujalo nás..

Dle zjištění SZPI každá pátá až šestá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji

více na stránkách zde

11. 02. 2021

Evropská komise požádala úřad EFSA o poskytnutí doporučení k označování potravin na přední straně obalu

Úřad EFSA je povinen předložit své vědecké stanovisko k označování potravin na přední straně obalu do března roku 2022

více na stránkách zde

08. 02. 2021

K bezpečnosti potravin

Seznamte se i vy s novými potravinářskými předpisy EU – leden 2021

více na stránkách zde

03. 02. 2021

Certifikace konzumních brambor v režimu kvality Q CZ zahájena

Ministerstvo zemědělství pověřilo Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský (ÚKZÚZ) zajištěním certifikace produktů z konzumních brambor v režimu kvality Q CZ

více na stránkách zde

více

29. 01. 2021

archiv