Aktuality - archiv

Spotřebitelský průvodce názvoslovím a výrobními technologiemi roztíratelných tuků

Základní členění tuků a související definice vychází z nařízení (EU) č. 1308/2013 a vyhlášky č. 397/2016 v platném znění

více na stránkách zde

10. 11. 2022

K bezpečnosti potravin

Vodítko pro výrobce a prodejce potravin vyráběných v domácnosti a prodávaných z domu

více na stránkách zde

09. 11. 2022

K bezpečnosti potravin

Hlášení v systému RASFF: 42. týden 2022

více na stránkách zde

05. 11. 2022

Zaujalo nás..

Vědci chtějí zabránit falšování vína, pomůže UV otisk

více na stránkách zde

28. 10. 2022

K bezpečnosti potravin

Hlášení v systému RASFF: 41. týden 2022

více na stránkách zde

23. 10. 2022

novinky

Stránek: 102, stránka: 1 ... 66 | 67 | 68 | 69 | 70 ... 102