Aktuality - archiv

EFSA: Obsah přidaných a volných cukrů by měl být co nejnižší

Vědci EFSA dokončili komplexní hodnocení bezpečnosti cukrů ve stravě a jejich potenciální souvislosti se zdravotními problémy. Výsledky a zjištění pomohou vnitrostátním orgánům veřejného zdraví v Evropě při aktualizaci rad pro spotřebitele.

více na stránkách zde

02. 03. 2022

Zaujalo nás..

Káva letos zdražila o další desetinu a je nejdražší za 11 let

více v článku zde

více

22. 02. 2022

Systém českých cechovních norem

Potravinářská komora České republiky a Česká technologická platforma pro potraviny spravuje od roku 2015 systém českých cechovních norem pro kvalitní potraviny

zde

více

17. 02. 2022

K bezpečnosti potravin

Vznikla nová odborná platforma pro alternativní potraviny a nápoje

více na stránkách zde

16. 02. 2022

K bezpečnosti potravin

IKEA stahuje z prodeje jednu šarži mražených zeleninových kuliček HUVUDROLL

více na stránkách zde

11. 02. 2022

novinky

Stránek: 73, stránka: 1 ... 52 | 53 | 54 | 55 | 56 ... 73