Aktuality - archiv

K bezpečnosti potravin

Hlášení v systému RASFF: 6. týden 2024

více na stránkách zde

16. 02. 2024

K bezpečnosti potravin

Hlášení v systému RASFF: 5. týden 2024

více na stránkách zde

09. 02. 2024

Přibližně v každé desáté kontrolované provozovně inspektoři SZPI vyhodnotili olej ve fritovacích zařízeních za nevhodný k lidské spotřebě.

V rámci pravidelné kontrolní akce Státní zemědělská a potravinářská inspekce prověřila jakost a bezpečnost fritovacích olejů, které provozovatelé restaurací a rychlých občerstvení používají k přípravě pokrmů.

více na stránkách zde

06. 02. 2024

K bezpečnosti potravin

Hlášení v systému RASFF: 4. týden 2024

více na stránkách zde

05. 02. 2024

Co je důležité při přípravě fondue a raclette?

Pokrmy raclette nebo fondue z masa, sýra nebo zeleniny jsou oblíbené zejména v zimě, mohou však skrývat i nebezpečí.

více na stránkách zde

02. 02. 2024

novinky

Stránek: 101, stránka: 1 ... 30 | 31 | 32 | 33 | 34 ... 101