Aktuality - archiv

Co je důležité při přípravě fondue a raclette?

Pokrmy raclette nebo fondue z masa, sýra nebo zeleniny jsou oblíbené zejména v zimě, mohou však skrývat i nebezpečí.

více na stránkách zde

02. 02. 2024

Mýty a fakta o perlivé vodě

Mýty a fakta o perlivé vodě

více v článku zde

28. 01. 2024

K bezpečnosti potravin

Hlášení v systému RASFF: 3. týden 2024

více na stránkách zde

26. 01. 2024

Označování vína podle platných právních předpisů

Státní zemědělská a potravinářská inspekce zveřejnila aktualizovaný přehled právních předpisů v oblasti označování vína

více na stránkách zde

23. 01. 2024

Kontroly opakovaně potvrzují vysokou kvalitu potravin oceněných značkami KLASA a Regionální potravina

Potravinářská inspekce pravidelně uskutečňuje kontrolní akce se zaměřením na potraviny oceněné značkami KLASA a Regionální potravina. Výsledky za 2023 potvrdily jejich vysokou jakost a bezpečnost.

více na stránkách zde

19. 01. 2024

novinky

Stránek: 72, stránka: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 72