Aktuality - archiv

Vyzrálé maso není rizikovější než čerstvé

Vědecké stanovisko úřadu EFSA

více na stránkách zde

21. 01. 2023

K bezpečnosti potravin

Hlášení v systému RASFF: 1. týden 2023

více na stránkách zde

21. 01. 2023

K bezpečnosti potravin

Nové potravinářské předpisy EU – prosinec 2022

více na stránkách zde

20. 01. 2023

Zasedání Klasa

Hodnotitelská komise Klasa se sešla 19. 1. k projednání nových žádostí o přidělení značky, respektive o recertifikaci pro výrobky, které již nositeli Klasa jsou...

Klasa

více

20. 01. 2023

Nezákonné označování alternativních výrobků rostlinného původu

MZe a SZPI upozorňují na nutnost dodržování požadavků právních předpisů v oblasti označování potravin v souvislosti s nežádoucím označováním rostlinných výrobků názvy vyhrazenými pro mléko a mléčné výrobky

více na stránkách zde

19. 01. 2023

novinky

Stránek: 72, stránka: 1 ... 31 | 32 | 33 | 34 | 35 ... 72