Aktuality

K bezpečnosti potravin

Hlášení v systému RASFF: 9. týden 2025

více na stránkách zde

07. 03. 2025

Kontrola fritovacích olejů v restauracích: desetina byla přepálená

SZPI prověřila jakost a bezpečnost fritovacích olejů, které provozovatelé restaurací a rychlých občerstvení používají k přípravě pokrmů. Každý desátý hodnocený vzorek inspektoři vyhodnotili jako přepálený.

více na stránkách zde

05. 03. 2025

Padělky energetických nápojů

Karlovarští celníci při kontrolní činnosti zajistili v jedné z prodejen v regionu bezmála 5000 kusů napodobenin energetických nápojů

více na stránkách zde

více

05. 03. 2025

K bezpečnosti potravin

Nové potravinářské předpisy EU – únor 2025

více na stránkách zde

05. 03. 2025

K bezpečnosti potravin

Hlášení v systému RASFF: 8. týden 2025

více na stránkách zde

03. 03. 2025

archiv